Sommertouren

Turnering

Tilmelding

Link til
Livescore

Bane

Dato

Skejby Open

07/04/24

21-23/06/24

02/06/24

04/08/24

11/05/24

12/05/24

12/10/24

Bramdrupdam Open Major

DM i Fodboldgolf

Varde Open

Odsherred Eventpark Open Major

Stevns Open

Vestfyn Open Major

Se stillingen her:

Sommertouren afvikles hvert år fra april - oktober måned. I 2024 afvikles touren over 8 afdelinger bestående af 3 Opens, 3 Majors, og 2 DM.

7 ud af 8 resultater tæller til sommertouren´s rangliste og de 3 Majors og DMs giver flere point. Se "Point Udregning" under "Ranglister" i hovedmenuen.

Ved den sidste afdeling "Vestfyn Open Major" vil der være et rangliste-podie. Her hædres vinderne af årets tour.

Sommertour Kalenderen 2024

Man kan deltage i kategorierne: Herre A, Herre B, Dame

Til DM i Fodboldgolf og DM i Hulspil kan man kun stille op i Herre A og Dame, og der uddeles derfor ikke point til ranglisten for Herre B. Er man ikke gammel nok til at deltage i Herre-A eller Dame, kan man ikke deltage og kan i stedet deltage i DM for Juniorer.

Som "Herre" må man selv bestemme hvilken række man prøver kræfter med. Man må dog først stille op i Herre-A fra det år man fylder 16 år, og i Herre-B fra det år man fylder 9 år. Vi råder nye spillere til at starte i B-rækken uanset alder.

Til DM i Fodboldgolf afvikles der yderligere en double kategori for Herrer og Damer. Her skal man deltage med en makker.

Du kan tilmelde dig turneringerne via linket i højre side. Tilmeldingsfristen for Opens og Majors er søndagen inden turneringen. Tilmeldingsfristen for DM i Hulspil er søndag d.8 september. Tilmeldingsfristen for DM i Fodboldgolf er søndag d.9 juni.

21-22/09/24

DM i Hulspil

Vi gør opmærksom på, at hvis man tilmelder sig en turnering en måned før turneringsdatoen, så er prisen for deltagelse billigere. Herefter pålægges et mindre gebyr på 50-100 kr,- for sen tilmelding.

Man må stille op i Dame-rækken det år man fylder 13 år.

Er man ikke gammel nok til Herre-A eller Dame-rækken, kan man søge dispensation ved at sende en mail. Her vurderes der udelukkende på spillerens tidligere præstationer.

Deltagerkrav