Sommertouren

Turnering

Tilmelding

Link til
Livescore

Bane

Dato

Skejby Open

07/04/24

21-23/06/24

02/06/24

04/08/24

11/05/24

12/05/24

12/10/24

Bramdrupdam Open Major

DM i Fodboldgolf

Varde Open

Odsherred Eventpark Open Major

Stevns Open

Vestfyn Open Major

Se stillingen her:

Sommertouren afvikles hvert år fra april - oktober måned. I 2024 afvikles touren over 8 afdelinger bestående af 3 Opens, 3 Majors, og 2 DM.

7 ud af 8 resultater tæller til sommertouren´s rangliste og de 3 Majors og DMs giver flere point. Se "Point Udregning" under "Ranglister" i hovedmenuen.

Ved den sidste afdeling "Vestfyn Open Major" vil der være et rangliste-podie. Her hædres vinderne af årets tour.

Sommertour Kalenderen 2024

Man kan deltage i kategorierne: Herre A, Herre B, Dame

Til DM i Fodboldgolf og DM i Hulspil kan man kun stille op i Herre A og Dame, og der uddeles derfor ikke point til ranglisten for Herre B. Er man ikke gammel nok til at deltage i Herre-A eller Dame, kan man ikke deltage og kan i stedet deltage i DM for Juniorer.

Som "Herre" må man selv bestemme hvilken række man prøver kræfter med. Man må dog først stille op i Herre-A fra det år man fylder 16 år, og i Herre-B fra det år man fylder 9 år. Vi råder nye spillere til at starte i B-rækken uanset alder.

Til DM i Fodboldgolf afvikles der yderligere en double kategori for Herrer og Damer. Her skal man deltage med en makker.

Du kan tilmelde dig turneringerne via linket i højre side. Tilmeldingsfristen for Opens og Majors er søndagen inden turneringen. Tilmeldingsfristen for DM i Hulspil er søndag d.15 september. Tilmeldingsfristen for DM i Fodboldgolf er fredag d.14 juni.

21-22/09/24

DM i Hulspil

Vi gør opmærksom på, at hvis man tilmelder sig en turnering en måned før turneringsdatoen, så er prisen for deltagelse billigere. Herefter pålægges et mindre gebyr på ca. 50 kr,- for sen tilmelding.

Man må stille op i Dame-rækken det år man fylder 13 år.

Er man ikke gammel nok til Herre-A eller Dame-rækken, kan man søge dispensation ved at sende en mail. Her vurderes der udelukkende på spillerens tidligere præstationer.

Deltagerkrav