Ny hjemmeside og nye tiltag

01-01-2024

Hej Fodboldgolf Danmark.

Vi har i bestyrelsen arbejdet på flere nye initiativer som vi gerne vil præsentere for jer.
Lige nu er der en ny hjemmeside (DFGF.dk) som vi stadig arbejder på at gøre helt perfekt.

Følgende nye ting kan findes på hjemmesiden allerede nu:

Vinderhistorik
Statistik over vores mesterskaber og deres vindere. Giv gerne besked hvis I kan huske nogle af de vindere vi mangler eller evt. har nogle ranglister liggende.

Point Udregning
Tydelig forklaring på hvordan point fordeles ved de forskellige turneringer.

Majors
Vi introducere i år ”Majors” som er ”Opens” der giver flere point. Hvilke turneringer der er Majors kan ses under Sommertouren.

DM for Juniorer
Vi tager hul på vores junior-projekt og afholder for første gang et officielt DM kun for juniorer.

DM i Mix Double
Vi afvikler for første gang DM i Mix Double og håber på at det kan få nogle flere kvinder igang med at spille.

Alderskrav
Vi har været tvunget til at kigge på hvem der kan deltage i vores turneringer, da der ikke er nogen kvalifikationskrav. Vi ønsker at eliten skal kunne spille et DM hvor de møder seriøse modstandere, og hvor det udefra også ser seriøst ud. Derfor må man først stille op i Herre-A det år man fylder 16 år, i Dame kategorien det år man fylder 13 år og i Herre-B det år man fylder 9 år. Junior kategorien sløjfes og målet er at juniorer skal spille i Herre B eller Dame alt efter køn. Der kan søges om dispensation til Herre-A og Dame-rækken, hvis en for ung deltager fx udviser højt niveau. Målet for fremtiden er at have flere turneringer kun for juniorer som det DM vi afvikler i år.

(hvis der skulle komme en Dame-B-række vil det være de samme regler for damer som hos herrerne, men da der ikke er en Dame B-række åbner vi op for at de gerne må være lidt yngre i Dame-A-rækken, for at vi udelukker så lidt som muligt men stadig bevare en smule professionalisme i den bedste dame-række i Danmark.)

Andre vigtige ændringer:

”Tidlig” og ”Sen” betaling
For at gøre administration og forberedelse af turneringerne lettere for både banen og bestyrelsen indføre vi tidlig og sen betaling for alle turneringer på sommertouren.
Dvs. betaler man en måned før turneringen, så koster det 50 kr mindre til opens og majors. Til de forskellige DM´s koster det 100 kroner mindre.

Præmier
Der vil i år ikke blive udbetalt kontant-præmier på sommertouren. Vi har i stedet besluttet at der går 15% af turneringsfee til de forskellige ranglister. Vi har lavet nogle bestemmelser for hvordan pengene fordeles og de bliver offentliggjort snarest.

Vi vil gerne have mere fokus på vinderen af sommertouren og derfor vil der i fremtiden være både podie og vandrepokal ved afslutningen af touren.

Tilmelding
Vi går væk fra mobilepay og ved tilmelding bruger vi nu gScores betalings-gateway. Det betyder at man nu skal betale med det samme når man tilmelder sig. Det fungere som når i handler på nettet og nedbringer arbejdet i bestyrelsen betydeligt.

De Bedste Hilsner
BESTYRELSEN