Kontakt Sprog EN DA
Hjem Nyheder Holdfinale 2019

Nyheds detaljer

02-07-2019

Hej venner

Så kan vi langt om længe løfte sløret for afviklingen af årets holdturneringsfinale 😎⚽️⛳️

Sted: Hejnsvig Fodboldgolf
Tidspunkt: Lørdag og søndag den 28+29/9

Vi ændrer lidt i selve strukturen af kampene denne weekend, så vi ikke skal gå 8 runder hver dag, og håber på jeres forståelse.
Vi går stadig efter at teste så mange ting som muligt i forbindelse med disse holdkampe (så vi ved hvad der fungerer mest optimalt, og vi vil efter finalen evaluere med alle hold, så alle er tilfredse)

Vi har derfor valgt at afvikle finalen således:

- ALLE hold vil deltage i samme finale (ingen A og B række)

- De bedst placerede i vores nuværende gruppespil vil blive seedet 1´ere til finalen. (2´ere vil blive seedet 2 osv.) - Dvs. at jo bedre placering efter vores nuværende gruppespil, jo bedre chance for en god lodtrækning til finalerne.

- Der spilles gruppespil lørdag og knockout søndag.

- Alle hold skal stille med 4-6 spillere på holdkortet (i tilfælde af skader, eller hvis nogen kun kan spille én af dagene, må der medbringes op til 6 spillere) - Der må frit skiftes mellem disse 6 personer fra kamp til kamp.

- Kampene vil under finalen bestå af 3 kampe (og ikke 6 som vi kører nu) - Dvs. 2 spillere spiller single og 2 spillere spiller double. (der må igen skiftes rundt, kamp for kamp)

Når vi kender antal hold til denne weekend, vil vi strikke programmet sammen, men få allerede nu sat et stort X i kalenderen, så vi får så mange af vores 18 hold med som muligt. 😃

Der vil i løbet af de næste par uger komme mere info angående priser, overnatning, bespisning osv. - Vi glæder os helt vildt! :) 

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, så kontakt Henrik Høgsberg. - Så vil han svare efter bedste overbevisning.

Held og lykke til Danish Open alle sammen, vi ses :) 

Næste nyhed

24-06-2019 Filskov Open 2019

Tak for en god dag alle sammen !!! :)

18-06-2019 VM 2019

VM 2019 er overstået med masser af dansk succes 💪🏻 ⚽️ ⛳️ 🇩🇰 ‼️

Hovedsponsorer

gScore

DFGF

DFGF er en paraplyorganisation for fodboldgolfklubber i Danmark. Vi udarbejder turneringsplan og regelsæt og sikrer de bedst mulige betingelser for sporten. Vi arbejder tæt sammen med udvalgte danske fodboldgolfbaner.

Nyttige Links

World Footballgolf Association logo gScore logo

Sociale medier

Find os på de sociale medier

Dansk Fodboldgolf Forening

Kontakt

CVR-nr: 36344520  | E-mail: dfgf@dfgf.dk